Super Zahnutý croissant 100g/40ks
Kód: 002414Súvisiaci tovar
Croissant s maslom ktorý v ceste ukrýva mak, proso a ľanové semienka a v náplni vás prekvapí mixom lesných plodov (ostružina, malina, čučoriedka, jahoda) spoločne s...
Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Croissant s maslom plnený pastou z lieskových orieškov a posypaný kúskami čokolády na povrchu. Croissant môžete vkladať rovno z mrazničky do pece.
Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý
Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...
Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Podrobný popis
Tento produkt si môžete zakúpiť v akcii 2+1 ZADARMO TU!
Príprava:
Rozmrazenie: 20-30 min
Pečenie: 160-180 C po dobu 15-20 min.
Skladujte pri teplote -18C
Po rozmrazení opäť nezmrazovať.
40 | 95g | 8x9 |
20-30 |
160-180 |
15-20' | 116mm |
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, rastlinný margarín 26% (rastlinný tuk (palmový), glukózovo-fruktózový sirup, rastlinné oleje (slnečnicový, sójový), voda, emulgátory
(E322, E471), kyselina (E330), prírodná aróma, farbivo (E160a)), voda, PŠENIČNÝ lepok, droždie, cukor, dextróza, soľ, VAJCE, zahusťovadlo (E466), múka
ošetrujúca látka (E300), emulgátor (E472e), PŠENIČNÁ vláknina.
Môže obsahovať stopy: MLIEKA , ORECHOV, SOJE, SEZAM.
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Rozmrazenie:
40 minút pri izbovej teplote
Pečenie:
160 - 170 °C po dobu 18 minút
Uchovávajte pri teplote -18,0 ºC. Po rozmrazení znova nezmrazujte.
Po upečení spotrebujte do 3 dni skladujte pri izbovej teplote.
Dodatočné parametre
Kategória: | Croissanty, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.