Pagáč syrový 80x50g
Kód: 000353Súvisiaci tovar

Tyčinky z lístkového cesta posypané sezamovými semienkami, plnené syrovým krémom.

Tvarované pečivo z lístkového cesta, plnené pizzovou plnkou.

Pagáč oškvarkový 100g

Nízkosacharidový Pagáč - vhodný pre ketto diétu

Oškvarkový pagáčik

Tyčinky z lístkového cesta posypané strúhaným syrom, plnené omáčkou na pizzu

Oškvarkové pagáče v najmenšom prevedení.

Lahodné mini dezerty zo slaného lístkového cesta s náplňou. Ideálne ako občerstvenie na bankety a eventy. Produkt sa predáva bez zdobenia na povrchu, na obrázku môžete...
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, SYR min. 30%, zlepšujúci prípravok (jačmenná sladová múka, dextróza, emulgátor : E472e, cukor, PŠENIČNÁ sladová múka, PŠENIČNÁ múka, emulgátor E471, kypriaca látka: E450i, E500ii, emulgátor: 322 (SÓJA), enzým (lepok), múku upravujúca látka: E300, aróma), bravčová masť, droždie, VAJCIA, soľ. Môže obsahovať MLIEKO.
Čísla alergénov: 1,3,6,7
Príprava: voľne rozmraziť 120 min, piecť v rozohriatej rúre pri 200°C po dobu 10-15 minút
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Príchuť: | Syr |
? Typ prevádzky: | Catering |


Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.

Najchrumkavejšie bagely! Naše bagely Cristallino s jemnou, chrumkavou kôrkou a ľahkým a vzdušným stredom sú dokonalou voľbou pre prémiové recepty. Predrezané cereálie...

Maxi hamburgerová žemľa

Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný

Najchrumkavejšie bagely! Naše bagely Cristallino s jemnou, chrumkavou kôrkou a ľahkým a vzdušným stredom sú dokonalou voľbou pre prémiové recepty. Predrezané bagely...


Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.