Pagáč syrový 80x50g
Kód: 000353Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, SYR min. 10%, (pasterizované mlieko, soľ, stabilizátor - chlorid vápenatý, bakteriálne kultúry, syridlo, farbivo - betakarotén), bravčová masť, margarín (rastlinné tuky (čiastočné stužené palomové, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový), sójové bôby v rôznom pomere), voda, soľ, emulgátory (sójový lecitín E322) mono a digliceridy E471, konzervačné látky sorbit draselný E202, kyselina citrónová E330, farbivo (betakarotén E160a, vitamín A a D3, arómy)), droždie, soľ, cukor, zlepšujúci prípravok ((pšeničná sladová múka, dextróza, emulgátor E472e, cukor, jačmenná sladová múka, pšeničná múka, emulgátor E471, kypriaca látka E450i, E500i, Emulgátor E322 (sója), enzým (lepok), múku upravujúcu látka E300, aróma), vajcia
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1,3,6,7)
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [1373/328] kJ/kcal
- Tuky: [19] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [9,3] g
- Sacharidy: [29] g
- - z toho cukry: [1,8] g
- Vláknina: 1,3 g
- Bielkoviny: [10] g
- Soľ: [0,91] g
Hmotnosť/Objem:
4 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Výrobca:
SPROL, s.r.o., Bratislavská 31, 010 01 Žilina
Návod na použitie:
Rozmrazenie: voľne rozmraziť 120 min.
Pečenie: 10 - 15 min. v predhriatej rúre 200°C pečenie s parou
alebo
Nerozmrazovať a piecť: 15 - 20 min. 180°C
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Príchuť: | Syr |
? Typ prevádzky: | Catering |

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.

Sendviče - trend, ktorý spája mnoho cieľových skupín. S naším Multicereálnym flaguettom budete v obore sendvičov jedničkami. Flaguette má ideálnu veľkosť pre dokonalý a vyvážený...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.