Pizzový slimák 100g/45ks
Kód: 002317Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie
Pitnávoda, PŠENIČNÁMÚKA, margarín[rastlinnéolejeatuky(palmový), pitnávoda, jedlásoľ, emulgátor (mono-adiglyceridymastnýchkyselín), potravinárskakyselina(kyselinacitrónová)],pizzovýzáklad(33 %)[paradajkyvprášku,modifikovanýškrob,kryštálovýcukor,jedlásoľ,maltodextrín,zvýrazňovačchuti(glutamansodný), koreniny,extraktyzkorenín,regulátorkyslosti(kyselinacitrónová),arómy,farbivo(betanín)],polotučnýSYR(5 %),kryštálovýcukor,droždie,vitálnyPŠENIČNÝLEPOK,pekárskazmes[PŠENIČNÝLEPOK,PŠENIČNÁMÚKA,hrachovávláknina, látkanazlepšenievlastnostímúky(kyselinaaskorbová),neaktívnedroždie,enzýmy], jedlá soľ, celé SUŠENÉ VAJCIA.
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Upozornenie! Tento produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva aj mlieko, vajíčka, horčicu, sezamové semienka, sóju, siričitany, orechyaich deriváty.
Návod na prípravu
Cesto necháme na naolejovanom plechu alebo na papieri na pečenie vo vlhkom prostredí alebo pri izbovej teplote 30-35 minút rozmraziť, potom pečieme 13–15 minút pri teplote 175–185°C. Na začiatku pečenia sa odporúča mať ohrevný priestor naplnený parou.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
Rustikálny softie: S kváskovým cestom a zemiakovými vločkami – optimálna kombinácia softbunu a pečivaspája to najlepšie z oboch. Na povrchu s ľahkou kôrkou, vo vnútri nadýchaný,...
Sendviče - trend, ktorý spája mnoho cieľových skupín. S naším Multicereálnym flaguettom budete v obore sendvičov jedničkami. Flaguette má ideálnu veľkosť pre dokonalý a vyvážený...
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.