Croissant s marhuľovou náplňou 95g / 60ks
Kód: 000599Súvisiaci tovar
Croissant s maslom ktorý v ceste ukrýva mak, proso a ľanové semienka a v náplni vás prekvapí mixom lesných plodov (ostružina, malina, čučoriedka, jahoda) spoločne s...
Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...
Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý
Croissant s maslom plnený pastou z lieskových orieškov a posypaný kúskami čokolády na povrchu. Croissant môžete vkladať rovno z mrazničky do pece.
Podrobný popis
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, marhuľová náplň (20%) (marhuľové pyré (60%), cukor, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, aróma, kyselina (kyselina citrónová), zahusťovadlo (guma gellan), pitná voda), palmový olej, cukor, repkový olej, mletý kukuričný extrudát, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, jedlá soľ, emulgátory (lecitíny, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (karotény), aróma, antioxidanty (estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, extrakt tokoferolu), glutén (PŠENIČNÝ), fermentovaná PŠENIČNÁ múka, konzervačná látka (sorban draselný), kyselina (kyselina citrónová), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Rozmrazenie: 40 min - 22 °C
Pečenie: 12 - 16 min - 180 / 190 °C, Pečenie s parou
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladké croissanty |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Typ prevádzky: | Catering |
Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.