Pagáč oškvarkový 30g / 130ks
Kód: 002164Súvisiaci tovar

Tyčinky z lístkového cesta posypané sezamovými semienkami, plnené syrovým krémom.

Tyčinky z lístkového cesta posypané strúhaným syrom, plnené omáčkou na pizzu

Pagáč oškvarkový 100g

Nízkosacharidový Pagáč - vhodný pre ketto diétu

Tvarované pečivo z lístkového cesta, plnené pizzovou plnkou.
Podrobný popis
Oškvarkový pagáč je skvelá pochúťka s nezameniteľnou oškvarkovou chuťou. Vyrobený zo 100 % prírodných ingrediencií a bez konzervantov je ideálny pre občerstvenie na akomkoľvek podujatí alebo dobrú zábavu s priateľmi. Každé sústo je plné príjemnej chuti a jemnej štruktúry, ktoré Vám umožní zažiť nezabudnuteľný zážitok. Vyskúšajte tento skvelý pagáč a presvedčte sa, že naša kvalita nepozná konkurenciu.
Zloženie:
PŠENIČNÁ MÚKA, oškvarky min. 20%, bravčová masť (bravčová slanina, MLIEKO), droždie, soľ, cukor, zlepšujúci prípravok (JAČMENNÁ muka, emulgátor E471, kypriaca látka E450i, E500i emulgátor E322 (SÓJA) enzým ( LEPOK) múku upravujúca látku E300, aroma), VAJCIA, rasca.
Alergény sú v texte písané veľkým písmom
Hlbokomrazené, skladujte pri -18C
Príprava:
voľne rozmraziť 120 min. , piecť v predhriatej rúre pri 200C po dobu 10-15 min. použitím pary, alebo nerozmrazovať a piecť pri teplote 180C po dobu 15-20 min.
Po rozmrazení opäť nezmrzovať!
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Príchuť: | Oškvarky |
? Typ prevádzky: | Catering |

Flaguette polmesiac - hlbokozmrazené, Predpečené

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.

Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný

Brioška žemľa predkrojená Rozmraziť & Servírovať, Predkrojená

Hot-dogové pečivo s dierou

Pečivo na hot-dog - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať, Predkrájané


Maxi hamburgerová žemľa

Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.