MASLOVÝ Multicereální croissant 80g/80ks
Kód: 001947Súvisiaci tovar

Mini maslový croissant - hlbokozmrazené, pripravené na pečenie

Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Nadýchaný croissant s jemnou maslovou chuťou. Obsah masla v ceste je 23,5%

Zahnutý croissant - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Maslový croissant - jemné pečivo, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...

Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, maslo (MLIEKO) (18,4%), slnečnicové semienka (4,5%), hnedé ľanové semienko (2,5%), cukor, otruby (PŠENICA), VAJCIA, ľanové semienko zlaté (1,2%), jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, ŠPALDOVÉ vločky (0,5%), PŠENIČNÉ vločky, pražený slad (JAČMENNÝ), pražený slad (RAŽNÝ) (0,2%), glutén (PŠENIČNÝ), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Príprava:
Rozmrazenie
30 - 45 min pri teplote 18 - 26 °C
12 - 16 min pri teplote 180 - 190 °C - Pečenie s parou
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znova nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladké croissanty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |

Plne dopečená sladá pochúťka. Stači rozmraziť a podávať.

Lístkové cesto plnené plnkou s vanilkovou príchuťou.

Mini mriežka jablková - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Bratislavské rožky MIX 40g / 60ks (Orechové 30ks a Makové 30ks)

Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Jemné pečivo so slivkovou náplňou (24%), predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Maková taštička - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.