Pizza snack 30g / 5kg

Kód: 000613
Iba pre prihlásených

Tyčinky z lístkového cesta posypané strúhaným syrom, plnené omáčkou na pizzu

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie:

PŠENIČNÁ múka, margarín (rastlinný tuk-palmový, pitná voda, emulgátor - mono a diglyceridy mastných kyselín, regulátory kyslosti - kyselina citrónová, citráty sodné, kuchynská soľ), pizzová plnka 24 % (pitná voda, kečup - pitná voda, paradajkový pretlak, kryštálový cukor, kuchynský ocot, kuchynská soľ, potravinárska kyselina - kyselina citrónová, škrob, konzervačná látka - benzoan sodný, aróma), práškový bešamel (modifikovaný zemiakový škrob, múka z ryžových vločiek, palmový tuk, sušené MLIEKO odtučnené, kuchynská soľ, PŠENIČNÉ bielkoviny, stabilizátory - alginát sodný, alginát vápenatý, fosforečnany sodné, difosforečnany, regulátory kyslosti - laktát vápenatý, citráty vápenaté, cibuľa kocka, paradajkový pretlak, kryštálový cukor, modifikovaný škrob, koreniny, cesnak, kuchynská soľ, oregano, bazalka), pitná voda, polotučný SYR, tekuté VAJCIA, kryštálový cukor, droždie, kuchynská soľ, pekárska zmes I. (PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ lepok, emulgátor - estery mono- a diglyceridov  mastných kyselín s kyselinou mono - a diacetylvínnou, repkový olej, múku upravujúca látka - kyselina askorbová, enzýmy - alfa-amyláza, celuláza, xylanáza)pekárska zmes II (čiastočne hydrogenované rastlinné oleje - palmový, palmové jadrá v premenlivom pomere, repkový olej, kryštálový cukor, pitná voda, emulgátor - mono- a diglyceridy mastných kyselín), kuchynský ocot.

Čísla alergénov: 1, 3, 7

Návod na prípravu:

Na naolejovanom plechu alebo vystlanom papieri na pečenie, necháme výrobky rozmraziť v izbovej teplote 15-17min., potom pečieme pri teplote 185-195°C 7-10 min. Pri začiatku pečenia sa odporúča mať ohrevný priestor naplnený parou.

Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte

Dodatočné parametre

Kategória: Mrazené pagáče a snacky, Pečivo na dopečenie - slané
Hmotnosť: 0.3 kg
? Spôsob prípravy: Na dopečenie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz