Pizza snack 30g / 5kg
Kód: 000613Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, margarín (rastlinný tuk-palmový, pitná voda, emulgátor - mono a diglyceridy mastných kyselín, regulátory kyslosti - kyselina citrónová, citráty sodné, kuchynská soľ), pizzová plnka 24 % (pitná voda, kečup - pitná voda, paradajkový pretlak, kryštálový cukor, kuchynský ocot, kuchynská soľ, potravinárska kyselina - kyselina citrónová, škrob, konzervačná látka - benzoan sodný, aróma), práškový bešamel (modifikovaný zemiakový škrob, múka z ryžových vločiek, palmový tuk, sušené MLIEKO odtučnené, kuchynská soľ, PŠENIČNÉ bielkoviny, stabilizátory - alginát sodný, alginát vápenatý, fosforečnany sodné, difosforečnany, regulátory kyslosti - laktát vápenatý, citráty vápenaté, cibuľa kocka, paradajkový pretlak, kryštálový cukor, modifikovaný škrob, koreniny, cesnak, kuchynská soľ, oregano, bazalka), pitná voda, polotučný SYR, tekuté VAJCIA, kryštálový cukor, droždie, kuchynská soľ, pekárska zmes I. (PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ lepok, emulgátor - estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono - a diacetylvínnou, repkový olej, múku upravujúca látka - kyselina askorbová, enzýmy - alfa-amyláza, celuláza, xylanáza)pekárska zmes II (čiastočne hydrogenované rastlinné oleje - palmový, palmové jadrá v premenlivom pomere, repkový olej, kryštálový cukor, pitná voda, emulgátor - mono- a diglyceridy mastných kyselín), kuchynský ocot.
Čísla alergénov: 1, 3, 7
Návod na prípravu:
Na naolejovanom plechu alebo vystlanom papieri na pečenie, necháme výrobky rozmraziť v izbovej teplote 15-17min., potom pečieme pri teplote 185-195°C 7-10 min. Pri začiatku pečenia sa odporúča mať ohrevný priestor naplnený parou.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
Sendviče - trend, ktorý spája mnoho cieľových skupín. S naším Multicereálnym flaguettom budete v obore sendvičov jedničkami. Flaguette má ideálnu veľkosť pre dokonalý a vyvážený...
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.