Pagáč syrový 40x100g
Kód: 000301Súvisiaci tovar

Tyčinky z lístkového cesta posypané sezamovými semienkami, plnené syrovým krémom.

Pagáč oškvarkový 100g

Tyčinky z lístkového cesta posypané strúhaným syrom, plnené omáčkou na pizzu

Nízkosacharidový Pagáč - vhodný pre ketto diétu

Tvarované pečivo z lístkového cesta, plnené pizzovou plnkou.

Oškvarkové pagáče v najmenšom prevedení.
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, SYR min. 30%, zlepšujúci prípravok (jačmenná sladová múka, dextróza, emulgátor : E472e, cukor, PŠENIČNÁ sladová múka, PŠENIČNÁ múka, emulgátor E471, kypriaca látka: E450i, E500ii, emulgátor: 322 (SÓJA), enzým (lepok), múku upravujúca látka: E300, aróma), bravčová masť, droždie, VAJCIA, soľ. Môže obsahovať MLIEKO.
Čísla alergénov: 1,3,6,7
Príprava: voľne rozmraziť 120 min, piecť v rozohriatej rúre pri 200°C po dobu 10-15 minút
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Príchuť: | Syr |


Hlboko mrazená guľatá pšeničná žemľa s "tigrovanou" krustou, prekrojená, plne dopečená.

Flaguette polmesiac - hlbokozmrazené, Predpečené

Výrobok je možné konzumovať po rozmrazení bez pečenia. Výrobky je tiež možné dopiecť.

Hot-dogové pečivo s dierou

Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.

Brioška žemľa predkrojená Rozmraziť & Servírovať, Predkrojená

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.