Zahnutý croissant 100g/36ks
Kód: 000221Súvisiaci tovar
Croissant s maslom ktorý v ceste ukrýva mak, proso a ľanové semienka a v náplni vás prekvapí mixom lesných plodov (ostružina, malina, čučoriedka, jahoda) spoločne s...
Croissant s maslom plnený pastou z lieskových orieškov a posypaný kúskami čokolády na povrchu. Croissant môžete vkladať rovno z mrazničky do pece.
Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý
Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...
Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, margarín (rastlinné oleje (kokos, slnecnica), rastlinný tuk (palmový), pitná voda, emulgátor (mono- a diglycerídy mastných kyselín), aróma, kyselina (kyselina citrónová), konzervačné činidlo (sarban draselný), farbivo (beta-karotén)), pitná voda, cukor, droždie, zlepšujúca látka na chlieb (emulgátory (mono- a diglycerídy mastných kyselín, estery mono- a diacylglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou), dextróza, antioxidant (kyselina askorbová)), jedlá soľ, glutén (PŠENICA), poleva (VAJCIA).
Môže obsahovať: ryby, sóju, mlieko, orechy, horčicu, sezam.
Čísla alergénov: 1,3
Príprava:
Rozmrazenie 30 min, 22 °C
Pečenie 17 - 19 min, 170 °C, Predhriata pec 200 °C
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladké croissanty, Pečivo na dopečenie - slané, Pečivo na dopečenie - sladké |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.