Maslový croissant 65g/80ks
Kód: 000218Súvisiaci tovar

Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...

Mini maslový croissant - hlbokozmrazené, pripravené na pečenie

Zahnutý croissant - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Nadýchaný croissant s jemnou maslovou chuťou. Obsah masla v ceste je 23,5%

Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý

Maslový multicereálny croissantjemné pečivo, predkysnutý, hlbokozmrazený

Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, maslo (MLIEKO) 18%, cukor, pekárske droždie, VAJCIA, jódovaná jedlá soľ (jedlá soľ, jodičnan draselný), PŠENIČNÝ glutén, emulgátor (E472e), farbivo (E160a), múku upravujúca látka (E300), antioxidanty (E325, E326).
Čísla alergénov: 1,3
Príprava:
Rozmrazenie 30 min, 22 °C
Pečenie 17 - 20 min, 170 °C
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladké croissanty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.065 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Typ prevádzky: | Catering |

Bratislavské rožky MIX 40g / 60ks (Orechové 30ks a Makové 30ks)

Mini mriežka jablková - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Maková taštička - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Jemné pečivo so slivkovou náplňou (24%), predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Lístkové cesto plnené plnkou s vanilkovou príchuťou.

Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Plne dopečená sladá pochúťka. Stači rozmraziť a podávať.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.