Maslový croissant KLASIK 55g/34ks
Kód: 001098Súvisiaci tovar

Croissant s maslom ktorý v ceste ukrýva mak, proso a ľanové semienka a v náplni vás prekvapí mixom lesných plodov (ostružina, malina, čučoriedka, jahoda) spoločne s...

Croissant s maslom plnený pastou z lieskových orieškov a posypaný kúskami čokolády na povrchu. Croissant môžete vkladať rovno z mrazničky do pece.

Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý

Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...

Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Vychutnajte si skvelú chuť pistácií. Lahodné jemné pečivo s bohatou pistáciovou náplňou. Viac vrstiev dodáva croissantu dokonalú chrumkavosť. Posypaný chrumkavými tekvicovými...

Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, maslo (MLIEKO) (24,7%), cukor, droždie, VAJCIA, sušené odstredené MLIEKO, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), glutén (PŠENIČNÝ), prírodná aróma (MASLOVÁ), vláknina (hrachová), múku upravujúca látka (kyselina askorbová), sušené droždie.
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1,3,7)
Môže obsahovať: sóju.
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [1.693 kJ - 405] kJ/kcal
- Tuky: [22 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [15 ] g
- Sacharidy: [42 ] g
- - z toho cukry: [7,9 ] g
- Bielkoviny: [7,8 ] g
- Soľ: [1,1 ] g
Hmotnosť/Objem:
1,80 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použiteľnosti od rozmrazenia +21°C - 24 hod.
Výrobca:
La Lorraine Bakery Group
U Kožovy hory 2748
272 01 Kladno
Czech Republic
Návod na použitie:
Rozmrazenie:
Pečenie: 3 - 4 min 200 °C Predhriata pec 230 °C
Tipy a odporúčania pre servírovanie: Vhodné tiež na rozmrazenie a podávanie
Podľa ideálneho servírovania ponúkajte výrobky pri izbovej teplote (18 - 26°C), chráňte pred slnkom a predávajte do 4 hodín po upečení.
Dodatočné parametre
Kategória: | Croissanty, Dopečené pečivo - slané, Dopečené pečivo - sladké |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.