Croissant syrový 60g/60ks
Kód: 000099Súvisiaci tovar

Croissant s marhuľovou náplňoujemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Mini maslový croissant - hlbokozmrazené, pripravené na pečenie

Croissant s lieskovo-orieškovou náplňou a čokoládoujemné pečivo s lieskovo-orieškovou náplňou s posypom čokolády, predkysnutý

Maslový multicereálny croissantjemné pečivo, predkysnutý, hlbokozmrazený

Maslový croissant - jemné pečivo, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Mix box obsahuje mini maslové croissanty s týmito náplňami: - marhuľová, s bielou cukrovou dekoráciou na povrchu, - malinová, s červenou cukrovú dekoráciou na povrchu, -...

Nadýchaný croissant s jemnou maslovou chuťou. Obsah masla v ceste je 23,5%

Zahnutý croissant - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Croissant s jahodovou náplňoujemné pečivo s jahodovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, rastlinný tuk (palmový tuk, slnečnicový olej, pitná voda, emulgátor: E471, regulátor kyslosti: E330, aróma), strúhaný syr (MLIEKO) (5%), pekárska zmes (PŠENIČNÝ glutén, PŠENIČNÁ múka, sušená srvátka (MLIEKO), PŠENIČNÁ sladová múka, emulgátor: E472e, kypriace látky (E341, E500, E170), sušené plnotučné MLIEKO, zahusťovadlo: E412, sladový výťažok (JAČMENNÝ slad, voda), múku upravujúca látka: E300), cukor, droždie, VAJCIA, jedlá soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný).
Čísla alergénov: 1,3,7
Návod na prípravu:
Rozmrazenie 30 min, 22 °C
Pečenie 12 - 16 min, 180 - 190 °C, Pečenie s parou
Po rozmrazení znovu nezmrazovať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Croissanty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Typ prevádzky: | Catering |

Oškvarkové pagáče v najmenšom prevedení.

Tyčinky z lístkového cesta posypané sezamovými semienkami, plnené syrovým krémom.

Nízkosacharidový Pagáč - vhodný pre ketto diétu

Pagáč oškvarkový 100g

Tyčinky z lístkového cesta posypané strúhaným syrom, plnené omáčkou na pizzu

Tvarované pečivo z lístkového cesta, plnené pizzovou plnkou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.