Bagel posypaný sézamom 80g/40ks
Kód: 000396Súvisiaci tovar


Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Flaguette polmesiac - hlbokozmrazené, Predpečené

Pečivo na hot-dog - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať, Predkrájané

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.


Výrobok je možné konzumovať po rozmrazení bez pečenia. Výrobky je tiež možné dopiecť.

Hot-dogové pečivo s dierou
Podrobný popis
Zloženie:
múka (PŠENIČNÁ múka, sladová múka (PŠENICA, JAČMEŇ), SÓJOVÁ múka), pitná voda, repkový olej, cukor, droždie, jedlá soľ, glutén (PŠENIČNÝ), emulgátory (lecitíny, mono- a diglycerídy mastných kyselín), múku upravujúce látky (kyselina askorbová, L-cysteín), sézam.
Čísla alergénov: 1,6
Príprava:
Rozmrazenie 0 min, izbová teplota
Pečenie 0 - 3 min, 200 °C, Predhriata pec 230 °C
Rozmrazený výrobok opäť nezmrazujte.
Výživové údaje na 100g:
Energia 1324 kJ / 313 kcal; tuky 5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5; sacharidy 56 g; z toho cukry 5,2 g; vláknina 2,5 g; bielkoviny 9,8 g; soľ 1,4 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
? Typ prevádzky: | Catering |

Bageta malá svetlá na dopečenie

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Ciabatta maxi - predpečená

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.