Hamburgerová žemľa 86g/24ks
Kód: 000106Súvisiaci tovar

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.

Brioška žemľa predkrojená Rozmraziť & Servírovať, Predkrojená

Hot-dogové pečivo s dierou

Hot Dog párky - hlboko mrazený mäsový výrobok tepelne opracovaný

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.

Hlboko mrazená guľatá pšeničná žemľa s "tigrovanou" krustou, prekrojená, plne dopečená.

Výrobok je možné konzumovať po rozmrazení bez pečenia. Výrobky je tiež možné dopiecť.

Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, cukor, droždie, repkový olej, jedlá soľ, PŠENIČNÝ LEPOK, SÓJOVÁ múka, emulgátor: E471, E472, múku upravujúca látka: E300, konzervant: E282. Posyp: SEZAM.
Čísla alergénov: 1,6,11
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.086 kg |
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |


Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, bageta malá svetlá.

Plne dopečená ciabatta. Stači rozmraziť a podávať.

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Ciabatta maxi - predpečená
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.