Bagel 85g/50ks
Kód: 000365Súvisiaci tovar

Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.

Brioška žemľa predkrojená Rozmraziť & Servírovať, Predkrojená

Hot Dog párky - hlboko mrazený mäsový výrobok tepelne opracovaný

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Hot-dogové pečivo s dierou

Pečivo na hot-dog - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať, Predkrájané

Hlboko mrazená guľatá pšeničná žemľa s "tigrovanou" krustou, prekrojená, plne dopečená.

Podrobný popis
múka (PŠENIČNÁ múka, sladová múka (JAČMEŇ, PŠENICA), SÓJOVÁ múka), pitná voda, repkový olej, cukor, droždie, glutén (PŠENIČNÝ), jedlá soľ, emulgátory (SÓJOVÝ lecitín, mono- a diglyceridy mastných kyselín), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Rozmrazenie
0 min pri izbová teplota
Pečenie
0 - 3 min pri teplote 200 °C - Predhriata pec 230 °C
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.085 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, bageta malá svetlá.

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať.

Bageta malá svetlá na dopečenie

Plne dopečený produkt. Stači rozmraziť a podávať.

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Bageta francúzska 120g plne dopečená. Stači rozmraziť a podávať. Klasická obľúbená bageta.

Plne dopečená ciabatta. Stači rozmraziť a podávať.

Ciabatta maxi - predpečená

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.