Bagel 85g/50ks
Kód: 000365Súvisiaci tovar
![bagel so sezamom](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/1890_bagel-so-sezamom.jpg?63bc33b7
)
Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
![homestyle burger bun 72dpi freisteller e1 800x800](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/5142_homestyle-burger-bun-72dpi-freisteller-e1-800x800.jpg?63bc33b7
)
Rustikálny softie: S kváskovým cestom a zemiakovými vločkami – optimálna kombinácia softbunu a pečivaspája to najlepšie z oboch. Na povrchu s ľahkou kôrkou, vo vnútri nadýchaný,...
![Vandemoortele Vandemoortele multigrainflaguette](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7930_vandemoortele-vandemoortele-multigrainflaguette.jpg?66339a06
)
Sendviče - trend, ktorý spája mnoho cieľových skupín. S naším Multicereálnym flaguettom budete v obore sendvičov jedničkami. Flaguette má ideálnu veľkosť pre dokonalý a vyvážený...
Podrobný popis
múka (PŠENIČNÁ múka, sladová múka (JAČMEŇ, PŠENICA), SÓJOVÁ múka), pitná voda, repkový olej, cukor, droždie, glutén (PŠENIČNÝ), jedlá soľ, emulgátory (SÓJOVÝ lecitín, mono- a diglyceridy mastných kyselín), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Rozmrazenie
0 min pri izbová teplota
Pečenie
0 - 3 min pri teplote 200 °C - Predhriata pec 230 °C
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.085 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
![5 druhov mini pečiva](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/6261_5-druhov-mini-peciva.jpg?63bc33b7
)
Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.