Schiacciata Tmavá 100g/32ks
Kód: 000900Súvisiaci tovar

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Lahodný guľatý chlieb s panenským olivovým olejom.

Výrobok je možné konzumovať po rozmrazení bez pečenia. Výrobky je tiež možné dopiecť.

Brioška žemľa predkrojená Rozmraziť & Servírovať, Predkrojená

Hot Dog párky - hlboko mrazený mäsový výrobok tepelne opracovaný

Maxi hamburgerová žemľa

Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka (46%), pitná voda, jedlá soľ, pražená sladová múka (2%) (RAŽ, JAČMEŇ), celozrnná PŠENIČNÁ múka (2%), ŠPALDOVÁ celozrnná múka (2%), celozrnná ŽITNÁ múka (2%), RAŽNÁ trhanka (1,5%), ľanové semienka, drvená SÓJA, kvas (RAŽNÝ) (1%), otruby (PŠENICA) (1%), sladová múka (PŠENIČNÁ) (1%), ?????, droždie, glutén (PŠENIČNÝ), cukor, slnečnicové semienka, proso, repkový olej, vláknina (cukrová repa), JAČMENNÝ sladový extrakt, med, korenie, kukuričná múka, sušený kvas (ŠPALDA), antioxidant (kyselina askorbová).
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Príprava:
Rozmrazenie: 0 min - izbová teplota
Pečenie: 0 - 3 min - 200 °C - Predhriata pec 230 °C
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Bageta malá svetlá na dopečenie

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Ciabatta maxi - predpečená

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.