Panini predgrilované 60ks/110g
Kód: 001402Súvisiaci tovar

Vyrába sa z ryže a pšenice, ako aj z celozrnnej ražnej múky a otrúb a je poprášený kukuričnou múkou. Jeho nadýchaná textúra a jedinečná chuť z neho robia veľmi všestranný...

Tmavý taliansky plochý chlieb, predkrájaný

Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.

Hot-dogové pečivo s dierou

Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.


Najchrumkavejšie bagely! Naše bagely Cristallino s jemnou, chrumkavou kôrkou a ľahkým a vzdušným stredom sú dokonalou voľbou pre prémiové recepty. Predrezané bagely...

Výrobok je možné konzumovať po rozmrazení bez pečenia. Výrobky je tiež možné dopiecť.

Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, glutén (PŠENIČNÝ), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú v texte písané veľkým písmom
Rozmrazenie
30 - 40 min pri teplote 20 - 26 °C
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18°C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Dopečené |

Ciabatta maxi - predpečená

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Bageta malá svetlá na dopečenie

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.