Fossette MAXI 100g/33ks
Kód: 001368Súvisiaci tovar
Jednoducho najväčšia: Mäkká, vopred nakrájaná XL hamburgerová žemľa so sezamovými semienkami je naším doplnkom pre GIANT Burger. — obzvlášť mäkké a vzdušné cesto— typicky...
Rustikálny softie: S kváskovým cestom a zemiakovými vločkami – optimálna kombinácia softbunu a pečivaspája to najlepšie z oboch. Na povrchu s ľahkou kôrkou, vo vnútri nadýchaný,...
Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Podrobný popis
Zloženie:
múka (PŠENICA; sladová PŠENICA); pitná voda; krupice z tvrdej PŠENICE; sušený PŠENIČNÝ kvások; rastlinné oleje a tuky (extra panenský olivový olej
(1,3%)); soľ; droždie; PŠENIČNÝ lepok; inaktivované droždie; prírodná aróma.
Môže obsahovať: SOJU, MLIEKO, VLASSKE ORECHY, SEZAM, LIESKOVE ORECHY, PISTACIE.
Alergény sú v texte písané veľkým písmom:
Obilniny obsahujúce GLUTÉN
(pšenica)
Skladovacia teplota max. ‐18°C
Príprava:
Predohrev rúry na 210°C. Pečenie: 2 +/‐2min pri 190 +/‐10°C
(rozmrazené 30min) alebo 6 +/‐2min pri 190 +/‐10°C (hlboko
zmrazené).
Výrobok je možné podávať po rozmrazení, bez
pečenia. Tieto pokyny sú len orientačné, doba a teplota
pečenia závisí od typu zariadenia.
PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE
Výživové údaje na 100g:
Energia 997 kJ / 235 kcal; tuky 1,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 46 g; z toho cukry 0,7 g; vláknina 3,1 g; bielkoviny 8,1 g; soľ 1,4 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Pečivo na dopečenie - slané, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie, Plne dopečené |
Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.