Francúzska bageta stredná KLASIK 120g/55ks
Kód: 000132Súvisiaci tovar

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.


Bageta malá svetlá na dopečenie

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Ciabatta maxi - predpečená

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Plne dopečená rustikálna bageta. Stači rozmraziť a podávať.

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, repkový olej, droždie, jedlá soľ jódovaná (jodičnan draselný, jedlá soľ), cukor, múku upravujúce látky (kyselina askorbová, L-cysteín), JAČMENNÝ sladový extrakt.
Môže obsahovať: vajcia, sóju, mlieko, orechy, sezam.
Čísla alergénov: 1
FYZIKÁLNY VZHĽAD 1 KUSU:
Hmotnosť: 120 g +/- 3 g
Dĺžka: 27 cm +/- 1 cm
Príprava:
Rozmrazenie: 20 min, 22 °C
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Priemerné nutričné hodnoty na 100g:
Energia | 1253kJ - 297 kcal |
Tuky | 4,7g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4g |
Sacharidy | 53g |
z toho cukry | 2,7g |
Vláknina | 2,5g |
Bielkoviny | 9,2g |
Soľ | 1,6g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky |
---|---|
Hmotnosť: | 120 kg |
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
? Typ prevádzky: | Catering |

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.