Rustikálna bageta tmavá 130g/40ks
Kód: 000151Súvisiaci tovar

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Bageta malá svetlá na dopečenie

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Ciabatta maxi - predpečená

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, RAŽNÁ múka, droždie, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), pražený slad (JAČMENNÝ), PŠENIČNÁ trhanka, SÓJOVÉ vločky, slnečnicové semienka, PŠENIČNÉ klíčky, OVSENÉ vločky, hnedé ľanové semienko, cukor, sladová múka (JAČMENNÁ), rasca celá, pražený slad (RAŽNÝ), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou), múku upravujúca látka (kyselina askorbová), repkový olej.
Alergény su v texte písané veľkým písmom
Rozmrazenie
20 min - 22 °C
Pečenie
6 - 9 min - 210 °C - Pečenie s parou
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.13 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Oválny bochník so zaoblenými koncami a karamelizovanou chrumkavou kôrkou. Vyrobené výlučne z organických zložiek. Chutí po pohánkovej múke a kyslosti kysnutého cesta. Tento...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.