Bageta malá svetlá KLASIK 55g/110ks
Kód: 001103Súvisiaci tovar

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Bageta malá svetlá na dopečenie

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Plne dopečená ciabatta. Stači rozmraziť a podávať.

Plne dopečený produkt. Stači rozmraziť a podávať.

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Bageta francúzska 120g plne dopečená. Stači rozmraziť a podávať. Klasická obľúbená bageta.

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, repkový olej, droždie, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), cukor, múku upravujúce látky (kyselina askorbová, L-cysteín), JAČMENNÝ sladový extrakt.
Môže obsahovať: vajcia, sóju, mlieko, orechy, sezam.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znova nezmrazujte
Rozmrazujte 20 minút pri teplote 22 °C.
Priemerné nutričné hodnoty na 100g:
Energia | 1292kJ - 306 kcal |
Tuky | 4,9g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4g |
Sacharidy | 55g |
z toho cukry | 2,8g |
Vláknina | 2,6g |
Bielkoviny | 9,5g |
Soľ | 1,7g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.