Kornbageta - stredná 125g/55ks
Kód: 000047Súvisiaci tovar

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Bageta malá svetlá na dopečenie

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, bageta malá svetlá.

Plne dopečený produkt. Stači rozmraziť a podávať.

Ciabatta maxi - predpečená

Bageta francúzska 120g plne dopečená. Stači rozmraziť a podávať. Klasická obľúbená bageta.

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať.
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, hnedé ľanové semienko (3,5%), otruby (PŠENICA) (2,5%), droždie, PŠENIČNÁ trhanka (1,4%), ľanové semienko zlaté (1,0%), jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), pražený slad (JAČMENNÝ) (0,7%), glutén (PŠENIČNÝ), drvená SÓJA (0,4%), jedlá soľ, sladová múka (JAČMENNÁ) (0,3%), RAŽNÁ trhanka (0,3%), cukor, zahusťovadlo (xantán), RAŽNÁ múka, korenie, pražený slad (RAŽNÝ) (0 ,04%), regulátory kyslosti (kyselina vínna, kyselina citrónová), repkový olej, múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Rozmrazenie
20 min - 18 až 26 °C
Pečenie
7 - 10 min - 210 °C Pečenie s parou
Špecifické požiadavky na skladovanie
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.125 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.