Borek so syrom Feta 100x95g
Kód: 003075Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, syrová náplň (31,5%) (pitná voda, ricotta (30%) (srvátka (MLIEKO), syrová smotana (MLIEKO), regulátory kyslosti (kyselina citrónová, kyselina mliečna), smotana (MLIEKO)), mozzarella (15%) (MLIEKO, jedlá soľ, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), syridlo, mliečne kultúry), syr feta (11,5%) (ovčie MLIEKO, kozie MLIEKO, jedlá soľ, syridlo, mliečne kultúry), slnečnicový olej, sušený VAJEČNÝ bielok, modifikovaný škrob, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný)), slnečnicový olej, pitná voda, mak, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, cukor, kukuričný škrob.
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1,3,7)
Môže obsahovať: sóju, orechy, sezam.
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [1.629 kJ - 391 kcal] kJ/kcal
- Tuky: [25 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [4,8 ] g
- Sacharidy: [32 ] g
- - z toho cukry: [1,2 ] g
- Vláknina: 1,3 g
- Bielkoviny: [8,7 ] g
- Soľ: [1,4 ] g
Hmotnosť/Objem:
9,5 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použiteľnosti od upečenia +21°C 24 hod.
Výrobca:
La Lorraine Bakery Group
U Kožovy hory 2748
272 01 Kladno
Czech Republic
Návod na použitie:
Rozmrazenie: 0 min izbová teplota
Pečenie: 17 - 20 min 190 - 200°C Predhriata pec 220 °C Pečenie s parou
Tipy a odporúčania pre servírovanie: Podľa ideálneho servírovania ponúkajte výrobky pri izbovej teplote (18 - 26°C), chráňte pred slnkom a predávajte do 4 hodín po upečení.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené pagáče a snacky, Pečivo na dopečenie - slané |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| ? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
| Položka bola vypredaná… | |
Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
