Zámocký chlieb s rascou 18x665g
Kód: 003098Súvisiaci tovar
Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.
Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené
Podrobný popis
Predstavujeme vám tradičný pšenično-ražný chlieb
s rascou, ktorý je obohatený o ražný kvások. Vhodný
ako prílohové pečivo. Chlieb je plne dopečený,
čo zaručuje jednoduchú a rýchlu prípravu.
Možno ho tiež dopiecť v rúre.
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, ŽITNÁ múka, stabilný kvas (ŽITNÁ múka, voda, štartovacia kultúra, kyseliny: kyselina mliečna, kyselina octová), jedlá soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný), pekárske droždie, zlepšujúci prípravok, stabilizátory: E412, E466; cukor, PŠENIČNÝ LEPOK, emulgátor: E472e, PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ kvas sušený, maltodextrín, protispekavá látka: E341, slnečnicový olej, látka zlepšujúca múku: E300, enzýmy), rasca celá 0,4%.
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1)
Môže obsahovať: sezam, sóju, mliečne výrobky
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [1009/241] kJ/kcal
- Tuky: [1] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0,29 ] g
- Sacharidy: [48] g
- - z toho cukry: [2] g
- Vláknina: 4,3
- Bielkoviny: [7,1] g
- Soľ: [1,56] g
Hmotnosť/Objem:
11,9 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Trvanlivosť po rozmrazení: 24 hod.
Výrobca:
Vandemoortele Europe NV
Ottergemsesteenweg-Zuid 816, B-9000
Gent (Belgium)
Návod na použitie:
Po vybratí z obalu nechajte rozmraziť pri izbovej teplote cca 180 minút.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazený Chlieb, Dopečené pečivo - slané |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.04 kg |
| ? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
| Položka bola vypredaná… | |
Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
