Toskánská bageta malá KLASIK 80g/70ks
Kód: 001099Súvisiaci tovar

Plne dopečená ciabatta. Stači rozmraziť a podávať.

Ciabatta maxi - predpečená

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Plne dopečená rustikálna bageta. Stači rozmraziť a podávať.

Plne dopečená bageta. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, bageta malá svetlá.

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.

Plne dopečený produkt. Stači rozmraziť a podávať.

Bageta malá svetlá na dopečenie

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, RAŽNÁ múka, ľanové semienko zlaté (3,5%), hnedé ľanové semienko (2,5%), RAŽNÁ trhanka, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), drvená SÓJA, droždie, otruby (PŠENICA), repkový olej, slnečnicové semienka (0,5%), jedlá soľ, pražený slad (JAČMENNÝ), cukor, koriander, regulátory kyslosti (kyselina mliečna, kyselina citrónová), pražený slad (RAŽNÝ), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Môže obsahovať: vajcia, mlieko, orechy, horčicu, sezam, vlčí bôb.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znova nezmrazujte
Rozmrazujte 20 minút pri teplote 22 °C.
Priemerné nutričné hodnoty na 100g:
Energia | 1252kJ - 297 kcal |
Tuky | 5,1g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5g |
Sacharidy | 50g |
z toho cukry | 1,9g |
Vláknina | 5,5g |
Bielkoviny | 10g |
Soľ | 1,9g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.