Farmársky chlieb 420g/15ks
Kód: 000311Súvisiaci tovar

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.

Oválny bochník so zaoblenými koncami a karamelizovanou chrumkavou kôrkou. Vyrobené výlučne z organických zložiek. Chutí po pohánkovej múke a kyslosti kysnutého cesta. Tento...

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, RAŽNÁ múka, PŠENIČNÁ trhanka, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), kvas (RAŽNÝ), slnečnicové semienka, SÓJOVÉ vločky, droždie, pražený slad (JAČMENNÝ), PŠENIČNÉ klíčky, OVSENÉ vločky, lanové semienko, cukor, sladová múka (JAČMENNÁ), rasca, emulgátory (E471, E472e, E322(SÓJA)), pražený slad (RAŽNÝ), múku upravujúca látka (E300).
obsahuje alergény: 1, 6
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použiteľnosti od výroby : 365 dní
Rozmrazenie 60 min, teplota 22 °C
Pečenie 8 - 10 min pri teplote 200 °C, Pečenie s parou
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazený Chlieb, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Bageta malá svetlá na dopečenie

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Ciabatta maxi - predpečená

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.