Maxi toastový chlieb svetlý 10x960g
Kód: 000421Súvisiaci tovar

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Oválny bochník so zaoblenými koncami a karamelizovanou chrumkavou kôrkou. Vyrobené výlučne z organických zložiek. Chutí po pohánkovej múke a kyslosti kysnutého cesta. Tento...

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.
Podrobný popis
Tento chlieb je výnimočný svojou vysokou kvalitou a tiež veľkosťou. Jeden plátok chleba váži okolo 44 gramov a jeho rozmery sú 115x115 mm, čím vyniká medzi ostatnými toustovým chleby. Vhodný pre rauty aj caeringy formou plnených sendvičov.
Zloženie:
PŠENIČNÁ MÚKA, voda, soľ, droždie
Alergény:
Obilniny obsahujúce GLUTÉN (pšenica)
Stačí len rozmraziť.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Výživové údaje na 100g:
Energia 1036 kJ / 247 kcal; tuky 0,8 g; sacharidy 50,6 g; z toho cukry 2,6 g; vláknina 2,76 g; bielkoviny 7,2 g; soľ 0,44 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazený Chlieb, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.025 kg |
? Spôsob prípravy: | Dopečené |

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Bageta malá svetlá na dopečenie

Ciabatta maxi - predpečená

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Bageta francúzska 120g plne dopečená pečivo bežné, hlbokozmrazený, plne pečený výrobok

Cereálna kaiserka - hlbokozmrazené, Predpečené

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.