Špaldová bageta – 120g/55ks
Kód: 000726Súvisiaci tovar

Plne dopečená ciabatta. Stači rozmraziť a podávať.

Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...

Plne dopečená rustikálna bageta. Stači rozmraziť a podávať.

Katalánska bageta - hlbokozmrazené, Plno pečené

Ciabatta maxi - predpečená

Plne dopečená Kaiserka. Stači rozmraziť a podávať. Obľúbená, klasická cereálna kaiserka.

Plne dopečený produkt. Stači rozmraziť a podávať.

Tmavá rustikálna bageta-stredná

Kaiserka natural - hlbokozmrazené, Predpečené

Korn bageta strednápredpečená, hlbokozmrazená

Francúzska bageta-stredná - predpečený polotovar
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka (54%), pitná voda, slnečnicové semienka, ŠPALDOVÁ celozrnná múka (4,6%), droždie, RAŽNÁ múka, otruby (PŠENICA) (2%), ľ anové semienka, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), repkový olej, ŠPALDOVÉ vločky (0,8%), PŠENIČNÉ vločky (0,4%), pražený slad (RAŽNÝ), pražený slad (JAČMENNÝ), emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou), SÓJOVÁ múka, múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
Môže obsahovať: vajcia, mlieko, orechy, sezam.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znova nezmrazujte
Rozmrazenie 20 min pri 22 °C
Pečenie 7 - 10 min 210 °C Pečenie s parou
Dodatočné parametre
Kategória: | Bagety a kaiserky, Pečivo na dopečenie - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |

Hlbokomrazený svetlý toustový chlieb.

Cereálny chlieb - viaczrnný chlieb s pšeničnými otrubami, ľanovými a slnečnicovými semienkami. S bohatým posypom z ľanových a sézamových semienok - hlbokozmrazené, Predpečené

Tradičný chlieb z pšeničnej a ražnej múky, s chrumkavou kôrkou. Obsahuje pšeničný kvások, ktorý je iba z prírodných surovín a dodáva chlebu tradičnú chuť.

Farmársky chlieb - hlbokozmrazené, Predpečené

Hlbokomrazený tmavý toustový chlieb sa sladovú múkou z jačmeňa a zmesou semienok.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.