Suché pečivo mix 600g
Kód: 003113Súvisiaci tovar
Pistáciový krém s mascarpóne na kruste z maslových keksíkov poliaty bielou čokoládou s pistáciami, zdobený jedlými lupeňmi ruží a pistáciami.
Smotanový tvarohový koláč so základom z krehkého cesta je pokrytý aromatickými broskyňami a poliaty ovocnou polevou.
Dubajská Čokoláda Cheesecake je luxusný dezert spájajúci bohatú chuť prémiovej čokolády s krémovou jemnosťou pistáciovej pasty a chrumkavých kadayif rezancov.
Gaštanovo Čokoládový Cheesecake - lahodný dezert, ktorý spája jemnú chuť gaštanov s intenzívnou čokoládovou vrstvou na krehkom keksíkovom základe. Krémová náplň z gaštanového...
Perníkový Cheesecake - vychutnajte si jedinečné spojenie tradičnej perníkovej chuti a jemného krémového cheesecaku. Základ tvorí korenistý perníkový korpus, doplnený lahodnou...
Škoricové hniezdo Cheesecake - originálny cheesecake, v ktorom sa spája sladká vôňa škorice s chrumkavými karamelovými keksíkmi. Jemný krém na nadýchanom základe dopĺňa lahodná...
Likérový cheesecake - Zamatovo hladký likérový krém sa ukrýva pod vrstvou lesklej čokoládovej polevy, na ktorej sa ligocú karamelové ťahy a hobliny pravej čokolády....
Cheesecake pripravený podľa chuti obľúbenej čokolády, plný mascarpone, lahodnej smotany, bielej belgickej čokolády a vanilky.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty malinovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Podrobný popis
Zloženie: pšeničné múka, maslo, margarín (rastlinné oleje a tuky (palmový, čiastočne hydrogenovaný slnečnicový, kokosový, repkový, hydrogenovaný palmový, čiastočne hydrogenovaný palmový, SÓJOVÝ, slnečnicový v rôznych pomeroch), voda, emulgátory: lecitíny, mono-a diglyceridy mastných kyselín, soľ (0,2%), sušené odstredené MLIEKO, kyselina: kyselina citrónová, aróma, farbivá: karotény), cukor, vajcia, jahodový džem (cukor, jablká (25,5% hm.), jahody (15% hm.), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín, koncentrát z čiernej mrkvy, aróma, (OXID SIRIČITÝ)), marhuľový džem (cukor, marhule (26% hm.), jablká (15% hm.), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín, antioxidant: kyselina askorbová, aróma, (OXID SIRIČITÝ)), práškový cukor (cukor, Pšeničný škrob, stužený rastlinný tuk (palmovojadrový,kokosový), aróma), kakao, olej, karamelová čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, srvátka, mliečny tuk, maslo, emulgátor: slnečnicový lecitín (E322), aroma: prírodná vanilka), lieskové orechy, kokos, pistácie, vlašské orechy, čokoládová nátierka (Cukor, rastlinný tuk (palmový, slnečnicový) v rôznom pomere, nízkotučný kakaový prášok (8,50%), modifikovaný škrob, škrob, emulgátor E322 SÓJOVÝ LECITÍN, LIESKOVO-ORIEŠKOVÁ pasta, aróma, vanilín), tmavá čokoláda (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín), lyofilizované maliny, škorica, med, jedlá sóda bikarbóna, perníkové korenie (škorica, klinčeky, koriander, fenikel, aníz, nové korenie, muškátový kvet, muškátový orech, badián), citrónová šťava
Môže obsahovať stopy: obilnín obsahujúcich lepok, mlieka, sójových výrobkov, orechov, sezamu, arašidov a výrobkov z nich.
Alergény: 1, 3, 6, 7, 8, 12
Cukrársky výrobok skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Hlbokozmrazený okrúhly koláč s kakaovým krehkým cestom, hruškovou náplňou (34,5 %) a pudingovým krémom, zdobený kakaovou posýpkou a poliaty polevou s čokoládou (0,9 %),...
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Množstvo čerešní ako nikdy predtým! Naša úplne nová torta zo Schwarzwaldu zaručene zaujme svojou veľkorysou, ovocnou polevou a jemným okrajom z čokoládových hoblín a šľahačky....
Predstavujeme vám naše jahodové a tiramisu Gateau, lekciu jazyka lásky – taliansky štýl! Srdcom tohto snového dezertu sú vrstvy piškót namočených v amaretto a kávovom extrakte,...
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
