Cheesecake Pistácia 1200g predkrájaný na 14ks
Kód: 002763Súvisiaci tovar
![Lotus Čierna ríbezľa Cheesecake 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7814-3_lotus-cierna-ribezla-cheesecake-1.jpg?65e5c2c9
)
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty ríbezľovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
![Cheesecake exotic (2) 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7772-3_cheesecake-exotic--2--1.jpg?66684b05
)
Lahodný smotanovo mascarpónový krém s ovocným pyré mango, dochutený pyré z maracuje na keksíkovej koruste s kokosom a hrozienkami.
![Lotus Malina Cheesecake 1 (2)](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7727_lotus-malina-cheesecake-1--2.jpg?6650648a
)
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty malinovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
![rafaello cheesecake](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/1023-1_rafaello-cheesecake.jpg?650863fd
)
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
![Lotus cheesecake](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/2124_lotus-cheesecake.jpg?65086099
)
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
![Cheesecake OREO malina 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/8008-3_cheesecake-oreo-malina-1.jpg?6655ada6
)
Obľúbený cheesecake oreo z lahodného krému s mascarpóne, smotanou a vanilkou s originál sušienkami OREO doplnený o lahodné malinové pyré na povrchu.
Podrobný popis
Zloženie:
Sušienky (pšeničná múka, cukor, rastlinný tuk, sušené mlieko, kypriaca látka E503, kukuričný škrob, sušené vaječné žĺtka, soľ) maslo, mascarpone, smotana živočíšna, cukor, vanilínový cukor, pistáciová pasta, drvené pražené karamelizované pistácie, smotana , biela čokoláda(cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, prírodná vanilka), jedlé lupene ruží
Alergény: 1,3,7,8
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Dodatočné parametre
Kategória: | Cheesecake, Nepečený cheesecake, Nepečené torty a koláče |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Nepečené |
![valentin A51](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/4695_valentin-a51.jpg?63d3965d
)
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
![vseobecny majky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/5097_vseobecny-majky.jpg?63bc33b7
)
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
![Valentín A5 ponuka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7739-2_valentin-a5-ponuka.jpg?65ae7ec6
)
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
![krabička na zakusky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3558_krabicka-na-zakusky.jpg?64ad39fe
)
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
![krabička na celú tortu](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3561_krabicka-na-celu-tortu.jpg?63bc33b7
)
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.