Cheesecake slaný karamel 1600g predkájaný na 12ks
Kód: 000521Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZLOŽENIE:
syr 22%(odstredené mlieko 52,2%, smotana 46,85%, jedlá soľ 0,95%, mliekarenské kultúry), sušienka (pšeničná múka, rastlinný palmový tuk, cukor, vajcia, jedlá soľ, prirodná aróma), smotana (smotana 15% tuku(40%) odstredené mlieko, rastlinný olej (z palmových jadier, kokosu, palmy, repkového semena), úplne hydrogenizovaný olej z palmových jadier (7%), emulgátory: E472b, E435, E433, E471, stabilizator E401), syr 12%, karamelová poleva 8% (glukózový sirup, sladené kondenzované mlieko, cukor, voda, kakaové maslo, modifikovaný škrob, zahusťovadlo agar, aróma, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín, soľ, reglátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačná látka sorban draselný), maslo, trstinový cukor, sušienka (pšeničná múka, cukor, rastlinné oleje (certifikovaný udržateľný palmový, repkový), kandis sirup, kypriaca látka (hydrogénuhličitan sodný), sójová múka, jedlá soľ, škorica, glukózový sirup, rastlinný tuk (rastlinný tuk a olej (repkový), voda, emulgátory: E471, sójový lecitín), med 4,3%, kypriaca látka: sóda bicarbona, sušená vaječná zmes, kypriace látky: E450, E500ii), prípravok (dehydratovaný glukózový sirup, cukor, živočíšna želatína (hovädzia), sušené odtučnené mlieko, škrob, aróma), praclíky (pšeničná múka, 4% jedlá soľ, rastlinný palmový olej, regulátor kyslosti: hydroxid sodný, pšeničná sladová múka, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín), vanilkový extrakt, jedlá soľ
č.alergénov: 1,3,6,7
Skladujte pri teplote do -18°C 8 mesiacov v pôvodnom obale
Návod na prípravu:
Vyberte výrobok z obalu. Výrobok nechajte rozmraziť 12 hodín v chladničke pri teplote do 6°C . Po rozmrazení spotrebujte do 48 hodín. Výrobok opätovne nezmrazujte.
Dodatočné parametre
Kategória: | CheesecakeNepečený cheesecakeNepečené torty a koláče |
---|---|
Hmotnosť: | 1.6 kg |
? Spôsob prípravy: | Nepečené |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.