Orechovo - nugátová torta 1900g predkrájaná na 14ks
Kód: 000162Súvisiaci tovar
Nakrájaná okrúhla čokoládová torta s mandľovou náplňou, zdobená mixom lesného ovocia a mandľových kúskov. Povrch je ľahko potretý želé.
Lotusová krémová torta s vrstvou krémovej lahôdky, karamelizovanej polevy a Lotusovou chrumkou navrchu.
Pistáciový krém plný pistáciovej chuti, pripomínajúci pistáciovú zmrzlinu je plný mascarpóne, pistácií a vanilky na vanilkovom korpuse poliaty bielou čokoládou s pistáciami.
Torta s lahodným punčovým krémom pripomínajúcim chuť punčovej zmrzliny so šťavnatými hrozienkami a mascarpone.
Medový krémeš Pistácia Torta – Elegantná torta z medových plátov, naplnená jemným pistáciovým krémom, vanilkovou náplňou a šľahačkovou vrstvou. Povrch je ozdobený práškovým...
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Torta zo štyroch vrstiev svetlého piškótového cesta a jednej vrstvy podrveného tmavého piškótového cesta (v strede), namočené do punčovo-rumového sirupu. Prvá vrstva je natretá...
Veterníková torta je ľahké a vzdušné pečivo, plnené zamatovým krémom a preliate jemnou karamelovou polevou, ktoré ponúka elegantnú rovnováhu textúry a chuti v každom súste.
Podrobný popis
Zloženie:
ŠĽAHAČKA, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, sušené VAJCIA, voda, SÓJA, SÓJOVÝ Lecitín, emulgátory: polymerne estery glycerolu a mastných kyselín, monoglicendy mastných kyselín, kypriace látky: difosorečnan disodný, jedlá soľ, aróma, cukor, voda, mleté VLAŠSKÉ ORECHY, pektín, glukózový sirup, želatína, želirujúca látka, malinový džem /ovocné pretlaky: malina-kusové ovocie, jablko, ríbezľa, arónie, prírodná aróma, voda, kyselina citrónová (regulátor kyslosti), modifikovaná škrob:E1422, konzervačná látka E202, zahusťovadlo E 418, želírujúca látka E440, aróma, koncentrát z čiernej mrkvy/, vanilka, aróma lieskový orech, palmový tuk, LIESKOVÉ ORECHY, kakaový prášok, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO, sušená srvátka, farbivá: betakarotén E 171.
Čísla alergénov: 1,3,6,7,8
Pri uchovávaní v mrazničke pri teplote – 18 °C: 3 mesiace od dátumu výroby.
Postup: tortu nechajte rozmraziť pri izbovej teplote 1,5-2 hodiny. Po rozmrazení spotrebovať do 48 hodín.
Vyhlásenie výrobcu
Výrobok bol vyrobený v hygienicky a technologicky vyhovujúcich podmienkach.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Moderné a klasické torty |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.05 kg |
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
