Tiramisu torta 1600g predkrájaná na 14ks
Kód: 000183Súvisiaci tovar
![Brusnicová torta s bielou čokoládou](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3300-2_brusnicova-torta-s-bielou-cokoladou.jpg?653a71d5
)
Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.
![rafaelo torta](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/1248_rafaelo-torta.jpg?63bc33b7
)
Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.
![Monte Cake (2) 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7730-3_monte-cake--2--1.jpg?66684b49
)
Mascarpone krém plný vanilky, lieskových orieškov, lieskovo - orieškoveho čokoládového krému na čokoládovom korpuse.
![Čokoládovo mandlový koláč s lesným ovocím](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3297-1_cokoladovo-mandlovy-kolac-s-lesnym-ovocim.jpg?653a7301
)
Nakrájaná okrúhla čokoládová torta s mandľovou náplňou, zdobená mixom lesného ovocia a mandľových kúskov. Povrch je ľahko potretý želé.
![Malinové Tiramisu torta 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7903_malinove-tiramisu-torta-1.jpg?661d7f0a
)
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými voňajúcimi po malinách, posypany práškom z liofilizovanych malin, vyčarí originál...
Podrobný popis
Zloženie
ŠĽAHAČKA, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, sušené VAJCIA, voda, SÓJA, SÓJOVÝ LECITÍN, emulgátory: polymérne estery glycerolu, a mastných kyselín, monoglicerídy mastných kyselín, kypriace látky: difosforečnan disodný, jedlá soľ,aróma, cukor, kakaový prášok, rastlinný olej, kávový extrakt,dextróza, rastlinný tuk, vanilin, MASCARPONE v prášku, káva v prášku, glukózový sirup, modifikovaný škrob, kyselina vínna, pektín, želatína, odtučnené MLIEKO, kypriace látky E450, E500, arómy, farbivo E160 b.V stopách môže obsahovať ORECHY, ARAŠÍDY A SÓJU.
Alergény v texte sú vyznačené s veľkým písmom.
Čísla alergénov: 1, 3, 5, 6, 7, 8
Dátum minimálnej trvanlivosti mrazená torta
Pri uchovávaní v mrazničke pri teplote – 18 °C: 3 mesiace od dátumu výroby.
Vyhlásenie výrobcu
Výrobok bol vyrobený v hygienicky a technologicky vyhovujúcich podmienkach.
Dodatočné parametre
Kategória: | Moderné a klasické torty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.68 kg |
![Valentín A5 ponuka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7739-2_valentin-a5-ponuka.jpg?65ae7ec6
)
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
![Halloween A5 menu na stôl](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/7506_halloween-a5-menu-na-stol.jpg?651bd60a
)
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
![valentin A51](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/4695_valentin-a51.jpg?63d3965d
)
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
![krabička na celú tortu](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3561_krabicka-na-celu-tortu.jpg?63bc33b7
)
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
![krabička na zakusky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3558_krabicka-na-zakusky.jpg?64ad39fe
)
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
![vseobecny majky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/5097_vseobecny-majky.jpg?63bc33b7
)
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.