Zoznam alergénov
Kód: 001047Súvisiaci tovar
Lotus keksíková krusta zaliata banánovým krémom plným mascarpóne, smotany a banánového pyré zaliate karamelovo smotanovou polevou.
Chesecake pripravený podľa chuti obľúbenej čokolády, plný mascarpone, lahodnej smotany, bielej belgickej čokolády a vanilky.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty maracujovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Chrumkavý základ naplnený plnkou so smotanového syra zaliaty polevou s veľkými kusmi voňavých jahôd.
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Nepečený Oreo cheesecake sa stal legendou. Základom je kakaový korpus z podrvených Oreo sušienok, sladučký krém z Philladelphie a bielej čokolády s kúskami Orea. Dekorovaný...
Obľúbený cheesecake oreo z lahodného krému s mascarpóne, smotanou a vanilkou s originál sušienkami OREO doplnený o lahodné mango pyré na povrchu.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Príslušenstvo k tortám |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.