Eszterházy torta 1600g predkrájaná na 14ks
Kód: 001853Súvisiaci tovar
Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.
Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.
Torta s lahodným punčovým krémom pripomínajúcim chuť punčovej zmrzliny so šťavnatými hrozienkami a mascarpone.
Korpus upečený z maku a vajíčok s makovou plnkou s višňami je ako explózia makovej chuti pre makoholikov ( milovníkov maku). Torta je prirodzene bezlepková.
Mascarpone krém plný vanilky, lieskových orieškov, lieskovo - orieškoveho čokoládového krému na čokoládovom korpuse.
Podrobný popis
Zloženie: VAJCIA, ORECHY, cukor, MLIEKO, PŠENIČNÁ MÚKA, voda, marhuľový lekvár, modifikovaný škrob, sušené plnotučné MLIEKO, sušená SRVÁTKA, LAKTÓZA, zahusťovadlo: alginát vápenatý, prírodné arómy, soľ, farbivá: betakarotén-kurumín E17, živočíšne MASLO 82%, živočíšna SMOTANA 35 %, glukózovo-fruktózový sirup, kakaová hmota, kakaové maslo.
V stopách môže obsahovať SÓJU.
Alergény v texte sú vyznačené s veľkým tlačeným písmom .
Doba spotreby nemrazená torta po rozmrazení 3 dni.
Dátum minimálnej trvanlivosti mrazená torta
Pri uchovávaní v mrazničke pri teplote – 18 0C: 3 mesiace od dátumu výroby.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.