Gaštanová torta 1320g predkrájaná na 12ks
Kód: 001028Súvisiaci tovar
Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.
Torta s lahodným punčovým krémom pripomínajúcim chuť punčovej zmrzliny so šťavnatými hrozienkami a mascarpone.
Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.
Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...
Nakrájaná okrúhla čokoládová torta s mandľovou náplňou, zdobená mixom lesného ovocia a mandľových kúskov. Povrch je ľahko potretý želé.
Mascarpone krém plný vanilky, lieskových orieškov, lieskovo - orieškoveho čokoládového krému na čokoládovom korpuse.
Podrobný popis
Zloženie: Piškótová zmes, zmes na medové cesto, kakao, smotana 33% , čokoláda mliečna, Griotka, Rum, gaštanové pyré, agar
Alergény: 1,3,6,7
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Dodatočné parametre
Kategória: | Moderné a klasické torty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.2 kg |
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.