Gaštanová torta 1320g predkrájaná na 12ks
Kód: 001028Súvisiaci tovar

Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými voňajúcimi po malinách, posypany práškom z liofilizovanych malin, vyčarí originál...

Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.

Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.

Medový krémeš Pistácia Torta – Elegantná torta z medových plátov, naplnená jemným pistáciovým krémom, vanilkovou náplňou a šľahačkovou vrstvou. Povrch je ozdobený práškovým...

Lotusová krémová torta s vrstvou krémovej lahôdky, karamelizovanej polevy a Lotusovou chrumkou navrchu.

Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...

Matcha Jahoda torta - delikátna torta spája zamatovú chuť zeleného čaju s ovocnou sviežosťou jahôd. Nadýchané korpusy, ľahký krém a harmonické tóny. Dezert, ktorý očarí...
Podrobný popis
Zloženie: Piškótová zmes, zmes na medové cesto, kakao, smotana 33% , čokoláda mliečna, Griotka, Rum, gaštanové pyré, agar
Alergény: 1,3,6,7
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Dodatočné parametre
Kategória: | Moderné a klasické torty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.2 kg |
Položka bola vypredaná… |

Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.