Leták na stôl - Denná ponuka
Kód: 002609Súvisiaci tovar
Obľúbený cheesecake oreo z lahodného krému s mascarpóne, smotanou a vanilkou s originál sušienkami OREO doplnený o lahodné malinové pyré na povrchu.
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty ríbezľovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Pumpkin Spice Orange Cheesecake je lahodný, krémový dezert z domáceho tekvicového pyré, ochutený nami miešaným Pumpkin Spice korením, ktorý prináša dokonalú zmes jesenných...
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty malinovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Pumpkin Spice Caramel Cheesecake je lahodný, krémový dezert z domáceho tekvicového pyré, ktorý kombinuje príjemnú chuť nami miešaného Pumpkin Spice korenia s vrstvou...
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Príslušenstvo k tortám |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.