Focaccia toast cereálny- predkrojený 140g/16ks
Kód: 001367Súvisiaci tovar
![Brioche burger bulka exclusive 80g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/3453_brioche-burger-bulka-exclusive-80g.jpg?63bc33b7
)
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
![bagel so sezamom](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/1890_bagel-so-sezamom.jpg?63bc33b7
)
Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka jemná typ "0" (52,5%), voda, olivový olej (5,7%), droždie, PŠENIČNÁ krupica (1,9%), hnedé ľanové semienko, ovsené vločky (1,5%), extra panenský olivový olej (1,4%), soľ, SEZAMOVÉ SEMIENKO, celé RAŽNÉ (0,9 %), slnečnicové semienka, proso (0,5 %), pohánkové semienko, ovsené vločky (0,4 %), ľanové semienko, pohánková múka (0,4 %), kukurica múka (0,4 %), JAČMENNÁ múka (0,4 %), pražená JAČMENNÁ múka (0,1 %)
Alergény sú v texte písané veľkým písmom. Môže obsahovať stopy: sóje, mlieka, vlašských orechov, horčice.
Príprava:
Pečieme v predhriatej rúre na 180°-190°C 4-5 minút.Teplota pečenia sa môže líšiť podľa typu použitej rúry.
Skladovacia teplota max. ‐18°C
Po rozmrazení opäť nezmrazovať.
Výživové údaje na 100g:
Energia 1488 kJ / 354 kcal; tuky 13 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,8 g; sacharidy 48 g; z toho cukry 1,7 g; bielkoviny 10 g; soľ 2,0 g.
Dodatočné parametre
Kategória: | Hamburger a Hot Dog, Dopečené pečivo - slané |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
![5 druhov mini pečiva](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.royalgastro.sk/user/shop/detail/6261_5-druhov-mini-peciva.jpg?63bc33b7
)
Balenie obsahuje až 5 druhov mini pečiva, z ktorého si vyberie naozaj každý Váš zákazník: biela bagetka, okrúhla biela žemľa, multicereálna guľatá žemľa, tmavá žemľa, celozrnná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.