Rafaelo torta 1500g predkrájaná na 14ks
Kód: 000161Súvisiaci tovar
Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.
Torta z bieleho piškótového cesta s tiramisu-šľahačkovým mascarpone krémom, piškotové cesto potreté kávovým preterom a vrch torty posypaný kakaom.
Veterníková torta je ľahké a vzdušné pečivo, plnené zamatovým krémom a preliate jemnou karamelovou polevou, ktoré ponúka elegantnú rovnováhu textúry a chuti v každom súste.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými voňajúcimi po malinách, posypany práškom z liofilizovanych malin, vyčarí originál...
Harlekýn Torta – Elegantná torta s nadýchaným kakaovým korpusom, bohatou vrstvou šľahačkového krému a čokoládovou polevou. Klasický dezert s dokonalou rovnováhou medzi ľahkosťou...
Matcha Jahoda torta - delikátna torta spája zamatovú chuť zeleného čaju s ovocnou sviežosťou jahôd. Nadýchané korpusy, ľahký krém a harmonické tóny. Dezert, ktorý očarí...
Lotusová krémová torta s vrstvou krémovej lahôdky, karamelizovanej polevy a Lotusovou chrumkou navrchu.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Čo vznikne, keď skombinujete kávu, piškótu a mascarpone? Najobľúbenejší dezert na svete! Tieto neodolateľné ingrediencie sme spojili s chrumkavým krehkým cestom, aby sme...
Podrobný popis
Zloženie
ŠĽAHAČKA, VAJCIA, voda, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, carovit, emulgátor E472b, E477, cukor, strúhaný kokos, kakaový prášok, glukózový sirup, modifikovaný škrob, kyselina vínna, pektín, sorban draselný, želatína, sušené odtučnené MLIEKO, kakaové maslo, sójový lecitín, kyselina citrónová /regulátor kyslosti/ jedlá soľ, zahusťovadlo E 415, farbivo E160a /prírodne identické/, kypriace látky E450, E500, arómy, konzervant E202, MANDLE, cukor, prírodná aróma, rastlinný tuk, kakaové maslo, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN.
Čísla alergénov: 1, 3, 5, 6, 7, 8
Pri uchovávaní v mrazničke pri teplote – 18 °C: 3 mesiace od dátumu výroby.
Postup: tortu nechajte rozmraziť pri izbovej teplote 1,5-2 hodiny. Po rozmrazení spotrebovať do 48 hodín.
Vyhlásenie výrobcu
Výrobok bol vyrobený v hygienicky a technologicky vyhovujúcich podmienkach.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Moderné a klasické torty |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.65 kg |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
