Cheesecake slaný karamel 1600g predkájaný na 12ks
Kód: 000521Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie: syr 22%(odstredené mlieko 52,2%, smotana 46,85%,
jedlá soľ 0,95%, mliekarenské kultúry), sušienka (pšeničná
múka, rastlinný palmový tuk, cukor, vajcia, jedlá soľ, prirodná
aróma), smotana (smotana 15% tuku(40%) odstredené mlieko,
rastlinný olej (z palmových jadier, kokosu, palmy, repkového
semena), úplne hydrogenizovaný olej z palmových jadier (7%),
emulgátory: E472b, E435, E433, E471, stabilizator E401), syr
12%, karamelová poleva 8% (glukózový sirup, sladené
kondenzované mlieko, cukor, voda, kakaové maslo, modifikovaný
škrob, zahusťovadlo agar, aróma, emulgátor: mono- a diglyceridy
mastných kyselín, slnečnicový lecitín, soľ, reglátor kyslosti:
kyselina citrónová, konzervačná látka sorban draselný), maslo,
trstinový cukor, sušienka (pšeničná múka, cukor, rastlinné oleje
(certifikovaný udržateľný palmový, repkový), kandis sirup, kypriaca
látka (hydrogénuhličitan sodný), sójová múka, jedlá soľ, škorica,
glukózový sirup, rastlinný tuk (rastlinný tuk a olej (repkový), voda,
emulgátory: E471, sójový lecitín), med 4,3%, kypriaca látka: sóda
bicarbona, sušená vaječná zmes, kypriace látky: E450, E500ii),
prípravok (dehydratovaný glukózový sirup, cukor, živočíšna
želatína (hovädzia), sušené odtučnené mlieko, škrob, aróma),
praclíky (pšeničná múka, 4% jedlá soľ, rastlinný palmový olej,
regulátor kyslosti: hydroxid sodný, pšeničná sladová múka,
emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín),vanilkový
extrakt, jedlá soľ. Môže obsahovať stopy sezamu.
Môže obsahovať stopy sezamu.
č.alergénov: 1,3,6,7,11
Skladujte pri teplote do -18°C 8 mesiacov v pôvodnom obale
Návod na prípravu:
Vyberte výrobok z obalu. Výrobok nechajte rozmraziť 12 hodín v chladničke pri teplote do 6°C . Po rozmrazení spotrebujte do 48 hodín. Výrobok opätovne nezmrazujte.
Dodatočné parametre
Kategória: | CheesecakeNepečený cheesecakeNepečené torty a koláče |
---|---|
Hmotnosť: | 1.6 kg |
? Spôsob prípravy: | Nepečené |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.