Vianočný sobík dezert 80g x 16ks
Kód: 001695Súvisiaci tovar

Dezert upečený podľa známej čokoládovej bonboniéry

Šľahačkové profiterolky. Rozmraziť a servírovať.

Mousse pena s príchuťou mliečneho karamelu posypaná lieskovými orechami.

piškótový korpus s jogurtovou penou ozdobený želatínou z lesného ovocia

Mini dezert ovocné, johodové srdiečko

Piškóty savoiardi máčané v káve s krémom mascarpone ozdobené kakaom

Mousse z mliečnej čokolády a lieskových orechov s medovým cestom

Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...

Mousse z mliečnej čokolády s insertom z banánového pyré, piškótovým cestom a kokosovou ozdobou
Podrobný popis
Zloženie: Piškótové cesto, medové cesto, biela čokoláda, smotana 33% Kokosové pyré,
Alergény: 1,3,6,7,
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Hmotnosť: 16x 80g/ 1280g

Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.

Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.

Ponuka na stoly k Vianočným dezertom.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.

Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.

Do poznámky napíšte názov torty na ktorú chcete cenovku.

Plagát pred kaviareň, bar alebo akýkoľvek podnik.

A5 leták na stôl. Určený na podporu predaja koláčov.

Využite Veľkú noc a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.