Mini Tiramisu al mascarpone 110g/9ks
Kód: 000670Súvisiaci tovar
Karamelovo-arašidová tortička Spojenie sladkého karamelu a slaných orechov tvorí neopísateľnú kombináciu.
Podrobný popis
Zloženie
piškóty savoiardi (pšeničná múka, cukor, vajcia,kypridlá (E500ii, E503i) sirup z glukózy , arómy,, kuchynská soľ))cukor, vajcia, nerafinované rastlinné tuky( kokos, palmové jadrá, palma)vo variabilných podieloch, mascarpone 5% (smotana , mlieko, okyslovač (E270) alkohola, smotana, práškový cukor (dextróza,nerafinovanékokosové a palmové rastlinné tuky, pšeničný škrob, arómy)) odtučnenésušené mlieko , sirup z glukózy - fruktózy, stabilizátor (E420ii), kakao, káva, farbivo (E150a)kukuričný škrob, margarín ( rastlinné tuky (palmové ) rastlinné oleje (slnečnicové), palmový emulgátor (E471), kuchynská soľ, arómy) ,stabilizátory(E440, E401)), arómy, ryžový škrob, emulgátor (sójový lecitín), stužovač (E410), kuchynská soľ.
zahusťovadlo (E410)
č.alergénov: 1, 3, 6, 7
môže obsahovať stopy škrupinového ovocia (lieskové oriešky, orechy, mandle)
Spôsob a vymedzenie použitia:
Výrobok vyberte z mrazničky a nechajte pri izbovej teplote po dobu 30 -60 minút. Následovne je možné výrobok skladovať v chladničke po dobu 1 - 2 dní. Ak je výrobok po vybratí z mrazničky uchovávaný pri izbovej teplote spotrebujte ho v ten istý deň . POZOR: výrobok nie je možné znova zmraziť
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.