Rez Kardinál ríbezľový 75g/12ks
Kód: 000711Súvisiaci tovar
Tieto chutné trojuholníky si vás okamžite získajú! Celé čučoriedky sú položené na lahodnom mascarpone kréme, ktorý je jemne premiešaný s čučoriedkovou ovocnou náplňou. Dve...
Poďme, mango! Šťavnaté kúsky manga zabalené v krémovej náplni crème fraîche s prípravkom z exotického ovocia dodávajú týmto plátkom sviežu sviežosť. Nehovoriac o lahodnom...
Rezy mix – tradičné slovenské zákusky v jednej krabičke Doprajte si výber tých najobľúbenejších slovenských rezov v praktickom mixe. Každé balenie obsahuje pestrú kombináciu...
Medzi dvoma vrstvami piškót tmavej farby je kávovo-smotanová plnka s čokoládovými lieskovými orieškami. Na ktorom je krémová plnka s vanilkovou príchuťou. Plátok zdobia oholené...
🍓 Plátok sviežosti! Tento dezert tvorí ľahká a nadýchaná náplň z jahodovo-maslového krému, uložená medzi dvoma vrstvami piškótového cesta. Na vrchu je bohato zdobený šťavnatými...
Lahodný krém medzi dvomanadýchanými piškótami sbohatou vrstvou chutnýchjahôd a ovocného želé.
Hej, babka! Pozri, čo sme upiekli! Našu nadýchanú piškótu sme vystlali plátkami jablka, posypali škoricou a perlovým cukrom a nakoniec sme ju ozdobili nasekanými mandľovými...
Klasika! Tmavá piškóta s vynikajúcim čokoládovým krémom, ozdobená nasekanými vlašskými orechmi a tmavými špirálkami.
Šťavnatý brownie poliaty kakaovým krémom. Posypaný pekanovými kúskami a jemnými hoblinami bielej čokolády.
Podrobný popis
Zloženie:
mliečny krém (CMAR, úplne hydrogenovaný palmový olej, SMOTANA 6%, emulgátory: E472b, E475, E435, E471, E433, stabilizátory: E410, E407, jedlá soľ, prírodná aróma, farbivo: E160a), červené ríbezle 21%, cukor, VAJCIA, tvaroh 8% (MLIEKO, stabilizátory: E1414, E1422, vláknina), kukuričný škrob, vanilínový cukor (cukor, aróma vanilín), modifikovaný škrob: E1422, voda, stabilizátor šľahačky (glukóza, cukor, jedlá želatína - hovädzia, jedlá soľ, prírodné arómy), zemiakový škrob, dekoračný cukor (cukor, kukuričný škrob, hroznový cukor, protispekavá látka: E470b, rastlinný tuk – Salbaum, prírodná vanilková aróma)
Zoznam alergénov:
3,7
Návod na prípravu:
Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín
Skladujte pri teplote -18°C a nižšej.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené Rezy |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.245 kg |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Výpis hodnotení
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
