Malinový trojuholníkový rez erl. 2000g predkrájaný na 12ks
Kód: 000119Súvisiaci tovar

Lahodný krém medzi dvomanadýchanými piškótami sbohatou vrstvou chutnýchjahôd a ovocného želé.

Šťavnatý brownie poliaty kakaovým krémom. Posypaný pekanovými kúskami a jemnými hoblinami bielej čokolády.

Lahodný dvojfarebný kakaový krém na chrumkavom podklade. Poliaty sladkými a sviežimi čerešňami.

Tieto chutné trojuholníky si vás okamžite získajú! Celé čučoriedky sú položené na lahodnom mascarpone kréme, ktorý je jemne premiešaný s čučoriedkovou ovocnou náplňou. Dve...

Medzi dvoma vrstvami piškót tmavej farby je kávovo-smotanová plnka s čokoládovými lieskovými orieškami. Na ktorom je krémová plnka s vanilkovou príchuťou. Plátok zdobia oholené...
Podrobný popis
ZLOŽENIE: Maliny (17%), voda, ŠLAHAČKA (14%), KRÉMOVÝ SYR nízkotučný (13%), cukor, glukózovo-fruktózový sirup, PŠENIČNÁ múka, CELÉ VAJCE, repkový olej, dextróza, PŠENIČNÝ ŠKROBU, želatína, modifikovaný škrob, kypriaca látka (E450, E500), SUŠENÉ MLIEKO, Okysľovač (E330), zahusťovadlo (E412), jedlá soľ, želírovacia látka (E440), potravinárske farbivo (koncentrát bazy čiernej, extrakt zo svetlice), prírodné arómy, regulátory kyslosti ( E331, E332, E300). Môže obsahovať ORECHY, ARAŠIDY a SÓJU
Alergény sú v texte vypísané veľkým písmom.
Skladovanie: Po rozmrazení skladujte tortu v chladničke (6-7°C) a spotrebujte do 48 hodín! Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladovaním a prepravou pri max.-18°C má výrobok trvanlivosť minimálne do: viď bočná záklopka
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené Rezy |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Položka bola vypredaná… |

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.