Dezert Upír ústa 40g x 9ks
Kód: 003038Súvisiaci tovar
Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...
Lotusový veterník je jemné, vzdušné pečivo plnené bohatým krémom, poliaty nátierkou Lotus, ktorá ponúka dokonalú rovnováhu chuti v každom súste.
Lahodný mascarpone smotanový vanilkový krém prekladaný malinami s lotus keksíkmi s lotusovou polevou.
Chuť tradičnej štrúdle v netradičnej forme. Chrumkavé lístkové cesto s jablkami a vlašskými orechami, ochutené karamelom.
Lotusové sušienky zaliate vrstvou mascarpóne smotanovým krémom a jablkami, poliate karamelovou polevou dekorované lotus keksíkmi.
Karamelovo-arašidová tortička Spojenie sladkého karamelu a slaných orechov tvorí neopísateľnú kombináciu.
Spojenie malín a vanilkového mascarpóne smotanového krému na malinových piškótach preliate želatínou.
Podrobný popis
Upír ústa, mininedezert hlbokomrazený
Zloženie: Cukor, smotana 33%,čučoriedkové pyré, maliny,agar, farbivo E120, E101, čokoláda biela, Alergény: 6,7,
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a
spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Hmotnosť: 9x 40g/ 360g
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.