Lesná zmes ovocia 2,5kg
Kód: 000196Súvisiaci tovar

Kovový stojan na 4 litrové fľaše1883 Routin. Ideálny na uskladnenie sirupov. Šetrí miesto na bare a skvelo upúta pozornosť zákazníkov. Čierna farba s logom 1883 Routin.

Irish Cream sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Príchuť známeho Irish Cream, chuťovo výborná harmónia kávy a sladkého karamelu s jemným...

Pumpkin Spice sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Tekvicový sirup s prídavkom korenín tvoria prekvapujúco príjemnú, sladkú kombináciu. Sirup...

Mirabelkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Autentická chuť mirabelky, aróma medu a kvetov.

Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä...

Škoricový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Lahodná chuť škorice. Sladký a mierne korenistý nádych. Sirup vhodný do kávy, mlieka a...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Čierna ríbezla, červená ríbezla, maliny, černice, čučoriedky, jahody
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [228 /54,5] kJ/kcal
- Tuky: [0,4 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0,0] g
- Sacharidy: [6,6 ] g
- - z toho cukry: [6,6 ] g
- Bielkoviny: [1,2 ] g
- Soľ: [0,01 ] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mraznička (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené.
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Položka bola vypredaná… |

Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.