Rebarbora kocky 2,5kg
Kód: 000572Súvisiaci tovar

Fialkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Aróma fialky so sladkým a jemným kvetinovým záverom. Skvelý na prípravu domácej...

Jablkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hravú kyslosť vystrieda plná chuť zeleného jablka. Sirup vhodný na prípravu domácej...

Citrónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup, v ktorom výrazná citrónová šťava dotvára intenzívnu chuť čerstvých citrónov, jemne...

Exotický sirup Routin Dragon Fruit 1l s príchuťou dračieho ovocia. Výrazná farba, osviežujúca chuť a široké využitie v limonádach, koktailoch aj mliečnych nápojoch.

Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...

Pumpkin Pie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Dokonale a verne odzrkadľuje charakter teplého tekvicového koláča. Sirup vhodný do mliečnych...

Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Rebarbora
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [67/16 ] kJ/kcal
- Tuky: [0 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [2 ] g
- - z toho cukry: [2 ] g
- Bielkoviny: [1] g
- Soľ: [-] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Položka bola vypredaná… |

Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.