Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Mangový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Exotická a bohatá chuť zrelého manga. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma,...
Sirup s príchuťou Opekané marshmallow z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľná chuť opekaných penových marshmallows.
Mirabelkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Autentická chuť mirabelky, aróma medu a kvetov.
Citrónový sirup Yuzu z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Yuzu je odroda, ktorá v sebe spája sviežu a horkú chuť citrónov s jemnejšou a sladkou mandarínkou....
Limetkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Veľmi intenzívna, čerstvá a osviežujúca chuť limety. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Sirup z trstinového cukru alebo aj simple sirup - cukrový sirup od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Trstinový sirup vhodný ako tekuté sladidlo do kávy, čaju, ale...
Sirup Kajenské korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Pikantný sirup ponúka skutočnú intenzitu kajenských papričiek. Sirup do horúcich...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
