Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Sirup s príchuťou Opekané marshmallow z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľná chuť opekaných penových marshmallows.
Kardamónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Komplexná sofistikovaná chuť, ktorá spája sviežu korenistú silu kardamónu s harmóniou....
Jablkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hravú kyslosť vystrieda plná chuť zeleného jablka. Sirup vhodný na prípravu domácej...
Jahodový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Chuť čerstvých, zrelých a sladkých jahôd. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma, najmä do...
Limetkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Veľmi intenzívna, čerstvá a osviežujúca chuť limety. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä do kávy,...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
