Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Jahodový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Chuť čerstvých, zrelých a sladkých jahôd. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma, najmä do...
Pumpkin Spice sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Tekvicový sirup s prídavkom korenín tvoria prekvapujúco príjemnú, sladkú kombináciu. Sirup...
Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, vyzretý, aromatický. Tiež známy ako cantaloupe. Sirup vhodný do limonády, miešaných...
Žuvačkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Bubblegum sirup vám pripomenie typickú ovocnú žuvačku z detstva.
Sirup Horúce korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hlboké tóny škorice a klinčeka kombinované so zhovievavou vanilkou. Sirup vhodný do kávy,...
Jablkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hravú kyslosť vystrieda plná chuť zeleného jablka. Sirup vhodný na prípravu domácej...
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
